CERTIFICAT A5

CEL MAI BUN PREȚ! 50 LEI

GATA ÎN 30 DE MINUTE

CERTIFICAT AVIZAT  DE DSP

DOAR BULETIN FĂRĂ ALTE DOCUMENTE

Ce este un Certificat A5?

Un Certificat medical A5, cunoscut și sub numele de Certificat de evaluare a sănătății fizice și mentale, este un document standardizat emis în scopul obținerii autorizației de practică, fie pentru medici, fie pentru asistenți medicali, avocați, contabili etc. Acest certificat este esențial pentru exercitarea legală a profesiei alese și, prin urmare, este necesar să fie inclus în dosarul de autorizare, conform cerințelor legale.

De unde se poate obține un Certificat A5?

Certificatul medical A5 se poate elibera în cadrul Centrului medical OchiDoc. Acesta se află în incinta Policlinicii din Nicolina (Str. Hatman Șendrea, nr.2, lângă sala Oxygen). 

Este necesară programarea în prealabil?

Eliberarea certificatului medical tip A5 nu necesită programare. Trebuie să vă prezentați cu buletinul la triajul policlinicii Nicolina (lângă sala Oxigen) cu buletinul sau pașaportul și certificatul se eliberează în maxim 30 minute.

Ce documente sunt necesare pentru eliberarea certificatului medical tip A5 ?

Pentru eliberarea certificatului medical tip A5  este nevoie doar de buletin SAU pașaport.

Este nevoie de adeverință medicală de la medicul de familie pentru eliberarea certificatului medical tip A5 ?

Nu, adeverința medicală de la medicul de familie nu este necesară pentru eliberarea certificatului medical pentru înscrierea la rezidențiat. Este necesar doar buletinul SAU pașaportul.

Ce examene sunt necesare pentru eliberarea certificat medical A5?

Pentru a obține acest certificat, trebuie să treci prin două examene: unul de natură psihiatrică și unul medical (boli interne). După efectuarea acestor evaluări medicale, în funcție de rezultate, va fi eliberat certificatul medical de tip A5. Acest document va conține informații cu privire la aptitudinea sau inaptitudinea persoanei respective din punct de vedere fizic și psihic pentru a exercita meseria de medic sau asistent medical. În cazul în care solicitantul se dovedește sănătos atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, certificatul va include mențiunea “Clinic sănătos. Apt din punct de vedere fizic și neuro-psihic.”

Cât durează obținerea certificat medical A5?

În cadrul Centrului OchiDoc obținerea certificatului medical A5 durează aproximativ 30 minute.

Care este prețul certificatului medical A5

Prețul certificatului medical A5 este de doar 50 de lei!

Care este valabilitatea certificatului medical A5?

Valabilitatea unui certificat medical A5 este de 3 luni.

CONTACT